Léböjt programok és böjtimitáló kúrák, szolgáltatások - Synergy Léböjtház

Szolgáltatásaink

Léböjt programjainkat és a böjtimitáló kúráinkat úgy állítottuk össze, hogy maximálisan segítsük a szükséges elmélyülést és nyugalmat. Vendégeinket 2-3 ágyas, saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező, kilátással rendelkező szobáinkkal várjuk. Különös figyelmet fordítunk a tökéletes méregtelenítésre, ezért a zöldség- és gyümölcsleveket kizárólag biotermékekből készítjük a házban frissen préselve. A minél teljesebb megtisztulást számos programmal segítjük.

a léböjtről A léböjtház A böjtimitáló kúráról
img

Alapszolgáltatásaink

Napi séták és túrák

 • Ha a böjt alatt elhanyagoljuk a mozgást, izmaink elgyengülnek, ezért nagyon lényeges részei a böjti mindennapoknak a séták és a túrák.
 • A gyaloglás az egyik legjobb zsírégető mozgás, így a méregtelenítés serkentése mellett a zsírpárnák csökkentését is szolgálja. Délutánonként a minden napra 5-10 kilométeres túrákat szervezünk a természetbe.
 • Gyűgy és a környéke nemcsak a gyógyfürdőjéről és a szép természeti adottságairól híres, hanem csodálatos kastélyairól is, amelyek a környező kis falvakban találhatóak, amelyeket igény szerint szintén útba ejtünk.

Masszázs

 • A házban képzett masszőr áll a böjtölők rendelkezésére.
 • A masszázs enyhíti a stressz hatásait, aktivizálja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, fokozza az izmok teljesítőképességét, segíti a sejtek és szövetek regenerálódását, javítja a bőr állapotát, enyhíti a krónikus fájdalmat és jobb alvást biztosít.
 • Az alapárban szereplő egy hátmasszázson kívül további részleges vagy teljes testmasszázsok vehetők igénybe.

Finn szauna

 • A házban található száraz-finn szauna használatával elősegítjük és meggyorsítjuk a bőrünkön keresztüli tisztulási folyamatot, valamint sok egyéb egészségügyi probléma megelőzésére és gyógyítására is alkalmas.

Meditációk

 • Vezetett csoportos vagy egyéni meditációk keretében segítjük, hogy kiüríts magadból minden feszültséget. Egy heti léböjtkúra után, akár magad is sikerrel alkalmazhatod otthon meditációs gyakorlatainkat.

Előadások és beszélgetések

 • Szakértőink előadásai és kötetlen beszélgetéseink során fontos információkat szerezhetsz böjtről, annak folyamatáról, valamint testi és szellemi hatásairól, az egészséges életmódról, táplálkozásról.

Aromaterápia

 • Az aromaterápia egy ősi gyógymód, amelyet főleg a stressz oldására alkalmaznak, de emellett méregteleníti is a szervezetünket, elmulasztja fejfájásunkat és javítja a kedélyünket.
 • Ez a módszer illóolajok segítségével gyógyítja és frissíti fel a szervezetet.A nálunk töltött hét alatt kipróbálhatod 100 százalékban növényi alapú illóolajainkkal és gyógyító hatóanyagainkat.

Közös jógagyakorlatok

 • A léböjt-házban minden nap közösen jógázunk, igény és időjárás szerint bent vagy kint a természetben.
 • Az egyszerű, de hatékony gyakorlatokat könnyedén el lehet sajátítani, így ezeket otthon is folytathatjuk.
 • A jóga hozzájárul a fizikai egészség megtartásához, hajlékonyabbá teszi testünket, megtanít arra, hogy hogyan találjuk meg testi és lelki egyensúlyunkat.

Első a biztonság – egyéni orvosi konzultáció

 • A böjt megkezdése előtt minden vendégünk kötelező, általános jellegű orvosi kivizsgáláson megy át, hogy pontosan ismerjük egészségi állapotát, és ennek megfelelően állítsuk össze a kúra menetét. A léböjt alatt folyamatosan figyelemmel kísérjük vendégeink egészségi állaptát, hogy valóban a kívánt hatást érjük el. A vizsgálat a szálláshelyen, az orvosi szobában történik. Azoknak a vendégeinknek, akik valamilyen betegségtől szenvednek (cukorbetegség, magas vérnyomás stb.), mindenképpen javasoljuk, hogy a böjt előtt a házi orvosukkal is konzultáljanak, és a laboreredményeiket, kartonjukat is hozzák magukkal.

Feláras szolgáltatásaink

További masszázsok

Az alapárban szereplő 1x masszázson kívül igény szerint egyéni térítés esetében további részleges vagy teljes testmasszázsok igényelhetőek tapasztalt masszőrünktől.

Hangtál terápia, hangfürdőzés

A hangtálak használata a gyógyulás, a testi és lelki egyensúly elnyerésének elősegítésére több évezredes múltra tekint vissza. Relaxálásra, gyógyításra és aura tisztításra használjuk. Kérjük ha igénylik ezt a szolgáltatásunkat, minimum 2 héttel a program megkezdése előtt jelezzék azt nekünk.

Termálvizes gyógyfürdő

Gyűgy (Dudince) fürdőváros, ahol már az ókori római korban is voltak medencék, melyek főleg a reumatikus betegségeket gyógyították. Ma már egy kiépült fürdőkomplexum van a városka közepén, hotelekkel, szállodákkal, kiadó apartmanokkal, ahová gyógyulni járnak az emberek. A fürdő rövid sétával könnyen megközelíthető, érdemes kipróbálni a gyűgyi 30 fokos, kénes – szénsavas termálvíz gyógyító erejét.

csomagajánlataink

Rólunk mondták

Érdekel az egészséges életmód?

Értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, tanácsainkról, eseményeinkről

[mailerlite_form form_id=1]