Aktualitások, hírek - Synergy Léböjtház

Aktualitások, hírek

2020. november 2.

Kedves Vendégeink! 

Hamarosan megkezdődik az év végi böjt időszaka, azonban a legutóbb bejelentett hatósági intézkedéseket figyelembe véve a Synergy Léböjtház csapata a következő hónapban nem tervezi léböjt csoportok indítását. Jelenleg az első kijelölt időpontunk 2021. január 9-16. Mi is folyamatosan figyeljük az aktuális híreket, az újabb intézkedések bejelentését, és azok szerint módosítjuk terveinket és saját szabályzatunkat. Ha enyhülnek a korlátozások, megvizsgáljuk, hogy mikor és pontosan milyen formában tudunk biztonságosan léböjt turnusokat indítani. 

Kiemelten fontos számunkra, hogy vendégeink, akik egészségük megőrzése és javítása érdekében jönnek el méregtelenítő programjainkra, teljes mértékben oda tudjanak figyelni saját szervezetükre és léböjtkúrájukra. Ennek érdekében a hatósági előírásokkal összhangban az induláskor több olyan intézkedést is bevezetünk, amely ezt a célt szolgálja, illetve betartunk minden olyan egészségügyi előírást, ami a vendégeink és a személyzet egészségét védi.  

A tervezett turnusidőpontok már elérhetők a honlapon ide kattintva. Ha már tudjátok, hogy a járványhelyzet enyhülése után szeretnétek csatlakozni valamelyik léböjt turnusunkra, jelezzétek a fenti linken vagy e-mailben az info@ocista.sk címen, és rugalmasak leszünk abban, hogy megfelelő és biztonságos időpontot találjunk számotokra.  

Vigyázzatok saját és szeretteitek egészségére! Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! 

A Synergy Léböjtház csapata 

Érdekel az egészséges életmód?

Értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, tanácsainkról, eseményeinkről

[mailerlite_form form_id=1]