Rólunk mondták - Synergy Léböjtház

Érdemes egy évben 2X léböjtkúrát tartani, ez a tapasztalatom. Sokkal fittebb és erőteljesebb vagyok egész évben. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert megérdemeljük.

Ildikó
5 éve a Synergyben böjtölök, minden februárban egy hetet. Maximálisan elégedett vagyok, a hely kiváló, a csapat érti a dolgát!

Laci
A léböjt szerintem életem egyik meghatározó élménye volt. Az a pillanat, amikor ráeszmélek, hogy 1 héten keresztül úgy nem ettem, hogy lényegében fel se tűnt, ráébresztett arra, hogy valóban mennyi mindentől félhetek, vagy tévesnek gondolhatok az eddigi tapasztalataim és tévhiteim révén. A helyszín elhelyezkedése a séták és környezet szempontjából kiváló, mint ahogy a ház adta lehetőségek egyaránt.

Tibi
A fb erre is jó. Arra, hogy bizonyos információkhoz jussunk. Boldog voltam, amikor tudomásomra jutott, hogy Szlovákiában is van lehetőség olyan pihenésre, ami testi-lelki megtisztulást biztosít. Évekkel ezelőtt Magyarországon működő böjtházakat kerestem fel. De valahogy lassan unalmassá vált hatodszorra is visszamenni ugyanoda.

Rozika
Tavasszal, a négynapos léböjtön testileg és lelkileg is sikerült feltöltődnöm. Úgy gondolom, nem csak a túlsúllyal küzdőknek, hanem mindenkinek érdemes lenne évente legalább egyszer léböjtkúrán részt vennie. Bár felesleges kilók rajtam sem voltak, mégis úgy gondoltam, a szervezetemnek szüksége van egy alapos méregtelenítésre. A böjt után sokat javult a közérzetem, elmúltak a bőrproblémáim, valamint sokkal egészségesebben kezdtem étkezni. A túrák és a reggeli tornák szuperek voltak. Energiával telve, mentálisan feltöltődve tértem haza a léböjtházból.

Réka
Érdekel az egészséges életmód?

Értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, tanácsainkról, eseményeinkről

[mailerlite_form form_id=1]