Rólunk - Tisztítókúra, méregtelenítés, böjt Gyűgyön. |Synergy Léböjtház

Rólunk

A böjt szerepe az egészséges testi és lelki harmónia elérésében

Eleged van a mindennapos mókuskerékből, az állandó stresszből, amelynek tested, szellemed és kapcsolataid látják kárát? Nem vagy egyedül! Hisszük, hogy az ember felelős a saját testi és lelki egészségéért, és tudjuk, hogy az egészségünket képesek vagyunk mi magunk irányítani. Ennek eléréséhez kínálunk számodra támogatást, hogy kézben tarthasd saját testi-lelki jólétedet.

Hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk segíteni Téged ennek elérésében, a természetközeli, békés és pozitív energiákkal megáldott kis fürdővárosban, Gyűgyön (Dudince) alakítottuk ki a Synergy Léböjtházat, ahol szakértő gondoskodást, családias hangulatot és minden szükséges kényelmet garantálunk számodra a kikapcsolódáshoz és a testi-lelki megtisztuláshoz.

Böjtkúráink során végre arra fordíthatod az idődet és energiádat, hogy önmagaddal foglalkozz, kikapcsolódj és megtisztítsd magad a mérgektől és a negatív gondolatoktól.

 

Értünk a léböjthöz

Ne hagyd magad a köztudatban keringő tévhitek által megfosztani a léböjt kínálta egészségügyi előnyöktől! A felelősen és kellő hozzáértéssel folytatott böjtölés az emésztési, szív- és érrendszeri funkciók mellett számtalan gyógyító hatással bír. Ezek eredményét tetterődön és jó kedveden is érezni fogsz a mindennapokban. Mindezt nem csak természetgyógyászati tanulmányainkkal, hanem saját tapasztalatainkkal is alátámasztjuk. A böjt számos válfaját próbáltuk ki, így első kézből tudjuk, milyen előnyökkel és nehézségekkel jár a böjtölés, és hogy hozhatod ki belőle a legtöbbet.

Megtanultuk, hogy a test gyógyulása elképzelhetetlen lelki nyugalmunk és fejlődésünk nélkül. Ennek alapján dolgoztuk ki szolgáltatásainkat, amelyek kellő kényeztetést kínálnak számodra ahhoz, hogy túllendülj a böjtölés minden megpróbáltatásán. Komplex léböjtprogramunk keretében megismerkedhetsz az egészséges életmód alapjaival, beleértve a lélektan, a táplálkozás és a testmozgás tudnivalóit, hogy hosszú távon tudj gondoskodni saját egészségedről.

 

Érdekel az egészséges életmód?

Értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, tanácsainkról, eseményeinkről

[mailerlite_form form_id=1]