Iratkozz fel havi hírlevelünkre, és 10%-os kedvezményt kapsz első léböjtkúrádból! - Synergy Léböjtház

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, és 10%-os kedvezményt kapsz első léböjtkúrádból!

böjtölés zöldséglevekkel

Gyere el nyugodt környezetű léböjtházunkba, a csodaszép fürdővárosba, Gyűgyre, ahol képzett és tapasztalt szakértőink segítségével vetheted bele magad egy méregtelenítő, testi-lelki felfrissülést nyújtó többnapos léböjtkúrába. A kúra után úgy érzed majd, mintha újjászülettél volna!

Havi hírlevelünkben hasznos tippeket és tanácsokat kaphatsz többek között a léböjtre való felkészülésről és a böjtölés áldásos hatásainak megőrzéséről.

Mi az a léböjt?

A léböjt során a böjtölő lemond a szilárd táplálékokról, és a szükséges tápanyagokat gyümölcs- és zöldséglevekkel, tiszta vízzel és különféle teákkal viszi be. A léböjtöt valójában csak elkezdeni nehéz, utána már sokkal jobban érzi magát az ember. A böjt egyúttal kiváló alkalom a tudat felfrissítésére, a negatív érzések elengedése, az életmódváltásra.

Akár én is kipróbálhatom a léböjtkúrát?

Természetesen. A megfelelő felkészüléssel és körültekintéssel végzett léböjtkúra nem veszélyezteti, sőt nagyban támogatja egészségedet. Bármilyen böjtbe is vágsz bele, tisztában kell lenned fizikális állapotoddal, tűrőképességeddel és az esetleges betegségeiddel is, hogy kizárhasd az esetleges kockázatokat. Emellett a kúra folyamán mi is állandóan figyelemmel kísérjük állapotodat, hogy valóban a kívánt hatást érhesd el.

Synergy Léböjt

Miért érdemes belekezdenem?

A léböjt lényege a testi és lelki megtisztulás. Olyan a testednek, mint egy tavaszi nagytakarítás. Ilyenkor a megnövelt folyadékbevitellel távoznak a szervezetből a kötőszövetben és a belekben felhalmozódott káros salakanyagok és mérgek. Emellett számos egyéb pozitív hatást is tapasztalhatsz (szervezettől, személytől függően):

 • a mérgekkel együtt plusz kilóktól is megszabadít (akár 4-5kg egy hét alatt)
 • az erek falaira lerakódott zsír felbomlása következtében, csökkenhet a magas vérnyomás, és normalizálódik a vércukorszint
 • megszűnhetnek az emésztési problémáid, újjászülethet a bélrendszer
 • bőröd feszesebb és tisztább, a hajad pedig fényesebb lehet
 • feltöltődhetsz energiával és megerősödhet az immunrendszered
 • erősödhet önfegyelmed, magabiztosabbá válhatsz
 • összességében javulhat testi és szellemi erőnléted.

Milyen hosszú egy léböjtprogram?

Négy- vagy nyolcnapos, és teljes ellátást is tartalmaz. Foglaláskor kiválaszthatod, hogy komplex léböjtprogramba vágsz bele, vagy ha ezt túl nagy kihívásnak tartod, a léböjtöt imitáló egészségprogrammal is kezdhetsz, amely során szilárd táplálékot is magadhoz vehetsz.

Hogyan segíti a Synergy léböjtház a böjtölésemet?

A léböjtház szakértői a léböjt programokat úgy állították össze, hogy azok maximálisan segítsék a vendégek szükséges elmélyülését és nyugalmát. A vendégeket 2-3 ágyas, saját fürdőszobával és szép kilátással rendelkező szobában szállásoljuk el, ahol a zavartalan pihenésről a kitűnő minőségű antibakteriális, antiallergén, memóriahabos biomatracaink gondoskodnak.

Különös figyelmet fordítunk a tökéletes méregtelenítésre, ezért a zöldség- és gyümölcsleveket kizárólag biotermékekből készítjük a házban frissen préselve. A minél teljesebb megtisztulást számos programmal segítjük.

Synergy Léböjtház galéria

Milyen szolgáltatásokat és programokat tartalmaz a léböjtprogram?

 • Szállás két- vagy háromágyas szobákban négy- vagy nyolc napra
 • Napi többszöri „étkezés” biztosítása (frissen préselt bio gyümölcs- és zöldséglevek, szűrt erőlevesek, teák)
 • Masszázs
 • Közös jóga
 • Finn szauna
 • Meditációk
 • Aromaterápia
 • Napi séták és túrák
 • Fitneszterem
 • Előadások és beszélgetések
 • Gazdag könyvgyűjtemény a témában

Vendégeink mondták rólunk

Tibi, menedzsment tanácsadó, Budapest

„A léböjt életem egyik meghatározó élménye volt. Az a pillanat, amikor ráeszmélek, hogy egy héten keresztül úgy nem ettem, hogy lényegében fel se tűnt, ráébresztett arra, hogy valóban mennyi mindentől félhetek, vagy tévesnek gondolhatok az eddigi tapasztalataim és tévhiteim révén. A helyszín elhelyezkedése a séták és környezet szempontjából kiváló, mint ahogy a ház adta lehetőségek egyaránt.

Réka, egyetemi hallgató, Léva

„A négynapos léböjtön testileg és lelkileg is sikerült feltöltődnöm. Úgy gondolom, nem csak a túlsúllyal küzdőknek, hanem mindenkinek érdemes lenne évente legalább egyszer léböjtkúrán részt vennie. A böjt után sokat javult a közérzetem, elmúltak a bőrproblémáim, valamint sokkal egészségesebben kezdtem étkezni. A túrák és a reggeli tornák szuperek voltak. Energiával telve, mentálisan feltöltődve tértem haza a léböjtházból.”

Laci, értékesítési menedzser, Budapest

„Minden évben egy hetet a Synergyben böjtölök. Maximálisan elégedett vagyok, a hely kiváló, a csapat érti a dolgát!”

 

Ha bármilyen kérdésed van a léböjttel, a léböjtházzal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, nagyon szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@ocista.sk
Telefon: +421 918 931 906

A Synergy lelkes csapata