Kik vagyunk

A SYNERGY LÉBÖJTHÁZ a béke és a nyugalom oázisa mely azért született meg, hogy ideális körülményeket biztosítson mindenki számára, aki tenni szeretne egészsége javításáért. Gyógyító környezet ahol szakértő gondoskodást, segítő társakat és tökéletes felszereltséget találsz a pihenéshez és a testi lelki megtisztuláshoz.


Eleged van a mindennapos mókuskerékből, az állandó stresszből, melynek tested, szellemed és kapcsolataid látják kárát? Hidd el, nem vagy egyedül!

Hisszük, hogy az ember felelős a saját testi és lelki egészségéért és tudjuk, hogy az egészségünket képesek vagyunk mi magunk irányítani. Ezért is hoztuk létre ezt az oldalt, hogy összegyűjtsünk minden olyan információt, ami segíthet elindulni a pozitív változás útján.

Hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk segíteni Neked ezen célok megvalósításában, a természet közvetlen közelében, egy békés pozitív energiákkal megáldott kis fürdővárosban Gyűgyön (Dudince) alakítottuk ki ezt a családias hangulatú, összkomfortos léböjtházat. Távol a város zajától a böjt ideje alatt kiszabadulhatsz a hétköznapok rohanásából, lesz időd és energiád végre önmagaddal törődni, kikapcsolódni,, utat találni önmagadhoz, és nem utolsó sorban megtisztulni a mérgektől, és a negatív gondolatoktól.


Értünk hozzá

A léböjtről több tévhit is kering a köztudatban melyeket szeretnénk eloszlatni és megmutatni a felelősen és hozzáértő módon folytatott böjt elképesztő eredményeit. Immár többéves tapasztalattal rendelkezünk, saját bőrünkön próbáltuk ki a böjt számos válfaját, emellett pedig természetgyógyász tanulmányaink is alátámasztják hozzáértésünket. Az évek során megtanultuk, hogy a test gyógyulása elképzelhetetlen szellemünk fejlődése nélkül, ennek nyomán dolgoztuk ki szolgáltatásainkat : • Komplex léböjtprogram • Részletes felépítő és levezető • Összkomfortos elszállásolás • Emellett igény szerint tartunk főzőtanfolyammal egybekötött egészségheteket, hétvégéket, ahol vendégeink megismerkedhetnek az egészséges életmód alapjaival mind elméletben, mind pedig a konyhai gyakorlatban. Továbbá szervezünk jóga tanfolyamokat, jógahétvégéket és a gyümölcsheteket/hétvégéket is.


Maga a léböjtház

Távol a város zajától, nyugodt környezetben, domboldalba épült a ház, ahonnan kilátás nyílik az egész városra, a Selmeci hegyekre és a tág mezőkre. Ez a háromszintes családi ház 10-12 fő kényelmes befogadására alkalmas. A hálószobák az emeleten és a földszinten találhatók, 2 vagy 3 ágyasak és mindegyikhez külön fürdőszoba és WC tartozik. A zavartalan pihenés érdekében kitűnő minőségű antibakteriális, antiallergén, memóriahabos biomatracok szolgálják vendégeink maximális kényelmét.

A földszinten található a hatalmas nappali, ahol az előadások és beszélgetések folynak, illetve tudunk kikapcsolódni is, olvasni, játszani, filmezni, zenét hallgatni. Gazdag könyvgyűjteményünkben mindenki találhat magának érdekes olvasnivalót. A földszinten található továbbá a konyha és az étkező is, melyek szintén fontos színterei a kúráknak. A legalsó szinten található a masszázsszoba és orvosi szoba, a jóga- és a tornaterem, ahol különböző fitnesz gépek is találhatók, a finn szauna, a zuhanyok és a pihenősarok, ahonnan kilátás nyílik az udvarra és a városra, éjjel pedig a csillagos égboltra.

Léböjt programjainkat úgy állítottuk össze, hogy maximálisan segítsük a szükséges elmélyülést és nyugalmat. Különös figyelmet fordítunk a tökéletes méregtelenítésre, ezért a zöldség és gyümölcsleveket kizárólag biotermékekből, a házban frissen préseljük.

Képgalériánk